Tips en Techniek
Evenementen
Links
Geschiedenis
Deze website is ontstaan uit enthousiasme voor de IWL oldtimerscooter. Hij is bedoeld om (toekomstig) IWL bezitters bij elkaar te brengen waardoor een interactieve uitwisseling van ervaringen, tips, leuke anekdotes en toekomstige evenementen of ritten zullen ontstaan. Alles met het doel ‘onze hobby’ met elkaar te delen.

De meeste informatie op deze website is afkomstig van de  “InteresseGemeinschaft Stadtroller Berlin”, de originele IWLclub uit Berlijn. Het boek "Die IWL motorroller aus dem Osten Deutschlands. Eigene Linie'door Manfred Blumenthal is een rijke informatie bron geweest. Manfred is één van de grondleggers van de duitse IWLclub. In het bijzonder wil ik Bert Neumann bedanken voor zijn bijdrage aan het totstandkomen van mijn hobby en voor de informatie die heeft verstrekt tbv deze website.

                                                        IWL….a way of life!

Groet, Marco

P.S. Het gastenboek is niet meer functioneel, omdat er té veel Spam werd geplaatst. 123gastenboek.nl heeft weinig aan deze spam gedaan, vandaar dat ik m heb moeten verwijderen. De plannen voor een Forum zijn geboren!!!.....
Contact
Leden
By: TwitterButtons.com
Te koop